Project Manager (Effective Promotions)

Ben je klaar voor een nieuw project waarin jij de hoofdrol speelt? Een nieuwe uitdaging met afwisseling en verantwoordelijkheid waarbij je meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt? Effective Promotions (onderdeel van Effective Media & Marketing) zoekt een energieke Project Manager voor innovatieve én creatieve activatie- en promotiecampagnes voor de tofste merken van Nederland binnen FMCG en retail. Lees snel verder, want dit is je kans.

Over Effective Promotions
Effective Promotions is onderdeel van Effective Media & Marketing, bekend van o.a. Scoupy en Hiiper. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in merk- en verkoopactivatie, met name op het gebied van fast moving consumer goods (FMCG). Wij zijn marktleider in consumentenbeurzen en experts in events, sampling en instore en outdoor promotie. Kortom, wij helpen merken met een offline touchpoint strategie, van concept tot uitvoering.

Over de uitdaging en functie
Bij ons is een brand-activatie een totale beleving. Op straat, in de winkel of op grote consumentenbeurzen. Liefst in combinatie met tastings, samplings of productverkopen op locatie. Van creatief concept tot en met de complete executie en evaluatie. Om dit alles excellent uit te voeren, zoeken wij een ondernemende en energieke Project Manager die stevig in zijn of haar sneakers staat.

Als Project Manager werk je projectmatig aan innovatieve, creatieve en meetbare activatie- en promotiecampagnes voor uiteenlopende merken en producten binnen FMCG en retail. Denk aan bekende A-merken die je tegenkomt bij een supermarkt of drogisterij bij jou in de buurt; wij mogen ze klant noemen. Samen met onze Sales Manager en Concept Creative ontwikkel je creatieve concepten en adviseer en ondersteun je onze klanten, leveranciers, promotors en overige betrokken van begin tot eind. Je stelt begrotingen en planningen op en bent verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van meerdere projecten tegelijk. Geen probleem voor jou, want je houdt van aanpakken en beschikt over een praktische helikopter view.

Over jou
Als persoon versterk je het sterke, hechte en gezellige team door een zeer sterke mate van ambitie en gedrevenheid. Je bent flexibel, kan goed improviseren en je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je kritisch, secuur en weet je ieder project in de juiste banen te leiden. Ben jij die sociale teamplayer met pit en humor die we zoeken? Check dan of je onderstaande criteria kunt afvinken.

Jouw profiel

  • MBO- en/of HBO- opleiding in de richting van marketing, sales of communicatie;

  • 2 tot 5 jaar ervaring bij een activatie-, evenementen- of communicatiebureau;

  • multi-inzetbaar op zowel strategisch als uitvoerend niveau;

  • gewend om (beurs)promotors aan te sturen en met standbouwers te werken;

  • gewend om klanten/leveranciers te begeleiden;

  • flexibel qua werktijden (avonden/weekend);

  • stressbestendig en oplossingsgericht;

  • groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse taal;

  • bezit van rijbewijs B;

Als je bij Effective Promotions komt werken, staat jou het volgende te wachten

  • Onderdeel worden van een zeer ondernemende club met ambitieuze plannen;

  • In een positieve sfeer werken met slimme en leuke mensen om je heen;

  • Een goed salaris;

  • Een goede pensioenregeling;

  • Kantoor midden in het leuke dorp Abcoude (net onder Amsterdam), gratis parkeren voor de deur, terrasjes op loopafstand en op een paar minuten lopen van een treinstation;

Hoewel we nog steeds veel thuis werken, zien we elkaar ook – uiteraard in kleine groepjes – regelmatig op kantoor. Bij ons kom je te werken in een ambitieus team van ongeveer 40 ondernemende allrounders én specialisten op het gebied van FMCG, sales, marketing en activatie. De mensen die bij ons passen zijn altijd doortastend, nemen initiatief en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij ons wordt het nooit saai. De juiste mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer daarmee ook je eigen toekomst.

Klinkt goed?
Verras ons dan met je sollicitatie en stuur je CV en motivatiebrief naar Karin Lodewijks.

Previous
Previous

Eventstagiair(e) (Effective Promotions)

Next
Next

Online Marketing & Ecommerce Specialist (Scoupy)