Eventstagiair(e) (Effective Promotions)

Ben je klaar voor een toffe, veelzijdige en dynamische stage waarin jij alles leert over event- en projectmanagement bij de grootste consumentenevents in Nederland? Een uitdaging waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Een stage met afwisseling en met - op den duur - eigen verantwoordelijkheden en projecten? 

Effective Promotions (onderdeel van Effective Media & Marketing) zoekt een energieke eventstagiair(e) voor innovatieve én creatieve activatie- en promotiecampagnes voor de tofste merken van Nederland binnen FMCG en retail. Lees snel verder, want dit is je kans.

Over Effective Promotions
Effective Promotions is onderdeel van Effective Media & Marketing, bekend van o.a. Scoupy en Hiiper. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in merk- en verkoopactivatie, met name op het gebied van fast moving consumer goods (FMCG). Wij zijn marktleider in consumentenbeurzen en experts in events, sampling en instore en outdoor promotie. Kortom, wij helpen merken met een offline touchpoint strategie, van concept tot uitvoering.

Over de uitdaging en functie
Bij ons is een brand-activatie een totale beleving. Op straat, in de winkel of op grote consumentenbeurzen zoals Huishoudbeurs en Margriet Winterfair. Liefst in combinatie met tastings, samplings of productverkopen op locatie. Van creatief concept tot en met de complete executie en evaluatie. We werken met een klein en hecht team, en zoeken een ondernemende en energieke Eventstagiair(e) om plannen, concepten en ideeën te operationaliseren.

Als Eventstagiair(e) ondersteun je de projectmanager en werk je projectmatig aan innovatieve, creatieve en meetbare activatie- en promotiecampagnes voor uiteenlopende merken en producten binnen FMCG en retail. Denk aan bekende A-merken die je tegenkomt bij een supermarkt of drogisterij bij jou in de buurt; wij mogen ze klant noemen. Samen met onze Sales Manager en Concept Creative draag je bij aan het ontwikkelen van creatieve concepten en adviseer en ondersteun je onze klanten, leveranciers, promotors en overige betrokkenen van begin tot eind.

Je stelt planningen op en bent medeverantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten. Geen probleem voor jou? Wanneer je volledig bent ingewerkt zijn er mogelijkheden om eigen campagnes te bedenken, ontwikkelen en te realiseren.

Over jou
Als persoon versterk je het hechte en gezellige team door een zeer sterke mate van ambitie en gedrevenheid. Je bent flexibel, kan goed improviseren en je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je kritisch, secuur en denk je een stap verder dan iemand anders. Ben jij die sociale teamplayer met pit en humor die we zoeken? Check dan of je onderstaande criteria kunt afvinken.

Jouw profiel

  • 2e/3e jaars student HBO-opleiding in de richting van event-, leisure-, facility management. Het betreft een fulltime meewerkstage in de periode september t/m eind februari;

  • Enige ervaring bij een activatie-, evenementen- of communicatiebureau – idealiter is dit je 2e of 3e stage (is een pré);

  • Multi-inzetbaar binnen alle facetten van de business;

  • Vindt het leuk om (beurs)promotors aan te sturen en om met standbouwers en andere leveranciers te werken;

  • Flexibel qua werktijden (avonden/weekend);

  • Stressbestendig en oplossingsgericht;

  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse taal;

  • Bezit van rijbewijs B (is een pré).

Als je bij Effective Promotions komt werken, staat jou het volgende te wachten

  • Onderdeel worden van een zeer ondernemende club met ambitieuze plannen;

  • In een positieve sfeer werken met slimme en leuke mensen om je heen – waar je veel van kunt leren;

  • Direct in contact staan met de grootste FMCG en retailmerken van Nederland;

  • Een stagevergoeding.

Kantoor midden in het leuke dorp Abcoude (net onder Amsterdam), gratis parkeren voor de deur, terrasjes op loopafstand en op een paar minuten lopen van een treinstation. Bij ons kom je te werken in een ambitieus team van ongeveer 50 ondernemende allrounders én specialisten op het gebied van FMCG, sales, marketing en activatie. De mensen die bij ons passen zijn altijd doortastend, nemen initiatief en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij ons wordt het nooit saai. De juiste mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer daarmee ook je eigen toekomst.

Klinkt goed?
Verras ons dan met je sollicitatie en stuur je CV en motivatiebrief naar Karin Lodewijks.

Previous
Previous

Accountmanager Activatie & Events (Effective Promotions)

Next
Next

Project Manager (Effective Promotions)